Det er ikke til at komme udenom; gris er en sikker favorit på danskernes juleborde.
Derfor har vi altid en stor - og dejlig - julehandel. Vi er glade for, at I vælger at prioritere høj dyrevelfærd og visheden om, hvor og hvordan jeres julemad har levet sit liv....
Vores store sællert er Høkildegård MEDISTERPØLSE. Den som "smager som min mors" og "jeg spiser ellers aldrig medisterpølse, men denne....!"
FLÆSKESTEGE i flere varianter er også et hit:
- KAMSTEG - den klassiske med et reelt stykke kød i midten
- NAKKESTEG - som er fedtmarmoreret
- RIBBENSTEG - hvor kød og fedt ligger i lag
- PORCHETTA - skal krydres, rulles og snøres, så er der snasket steg med meget svær
- SKINKESTEG - en fedtfattig fætter der kræver nænsom tilberedning
Til frokostbordet tilbyder vi SPEGEPØLSER (af gris og af får), RULLEPØLSER af gris og lam, bacon, leverpostej og -pølse, røget fårekølle mv. Til de ægte indfødte Ærø-boere har vi også HVIDT KØD.
Se hele udvalget af udskæringer og produkter - og priser: